2011. április 30., szombat

DRAKULA GYŰJTEMÉNY + ajándék - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

DRAKULA GYŰJTEMÉNY + ajándék 1 ft. -ról  NMÁ!!!
Eladó 3 db Drakula dvd film egyben + ajándékba adok a filmek mellé egy Audrey Hepburn üres gyűjtődobozt filmek nélkül.
Drakula gyűjtemény (4 film - 3 DVD) -  BONTATLAN / RITKASÁG
Tartalom:
Ez az egyedülálló kiadvány tartalmazza az eredeti, 1931-es klasszikus Drakula filmet magyar felirattal, a film spanyol nyelvű változatát (amelyet más színészekkel, az angol nyelvű változattal együtt vettek fel lévén a szinkron módszerét akkoriban nem alkalmazták), valamint három további klasszikus Drakula történetet (Drakula lánya, Drakula - Spanyol nyelvű változat Drakula háza)!
--------------------------------------------------------------------
Drakula 2000
Tartalom:
Nincs az a páncélterem, amit néhány vérprofi betörő ne tudna feltörni. Amikor azonban egy akció során a banda a remélt műkincsek helyett egy 100 éve lezárt, titokzatos koporsóra bukkan, tudtukon kívül magát az ősi gonoszt ébresztik fel. A kiszabadult Drakula gróf (Gerard Butler – 300) pedig egyenesen az egzotikus New Orleans felé veszi az irányt, ahol nagyon is otthon érzi magát. Ám mielőtt még valami visszafordíthatatlan történne, Simon, a londoni vámpírvadász (Jonny Lee Miller – Trainspotting) és Van Helsing professzor (Christopher Plummer – Sziriana) szembeszáll vele, hogy megmentsék a professzor lányát (Justine Waddell), akire Drakula már régóta feni a fogát...
A modern horror nagymestere, Wes Craven produceri irányítása alatt vérfagyasztó adaptáció készült a klasszikus rémtörténetből, Jennifer Esposito (Egy sorozatgyilkos nyara), Omar Epps (Doktor House) és Sean Patrick Thomas (Halloween – Feltámadás) közreműködésével.
A magyar változat
szinkron: igen
felirat: igen
Játékidő
96 perc
--------------------------------------------------------------------
Wes Craven - Drakula 2.
Tartalom:
Egy rejtélyes telefonáló 30 millió dollárt kínál a New Orleans-i hullaházban őrzött egyik összeégett testért. Ez felkelti néhány medikus érdeklődését, akik elrabolják a tetemet. Nem is tudják, mekkora veszélybe sodorták magukat azzal, hogy a halott vérével kísérletezgetnek. Egy rémálom válik valóra, amikor rájönnek, hogy a halottnak hitt alany vámpír, maga Drakula gróf! Eközben megérkezik a Vatikánból az állig felfegyverzett Uffizi atya. A kérlelhetetlen és vérszomjas vámpírvadász azért utazott Amerikába, hogy bármilyen eszközzel, de örökre megsemmisítse a vámpírok fejedelmét.
Egyéb címek: Drakula 2., Dracula II: Ascension
Nemzet: amerikai
Stílus: horror, sci-fi, vámpír
Hossz: 85 perc / szinkronizált


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-12 06:49
. DRAKULA GYŰJTEMÉNY + ajándék - Jelenlegi ára: 5 000 Ft