2011. november 21., hétfő

Tisza Hotel, Szeged 3 nap/2éj -30% kedvezmény - Jelenlegi ára: 38 500 Ft

Édes kettes ajándékutalvány a szegedi Tisza Hotelben
3 nap / 2 éj csomagajánlat – 30 % kedvezménnyel!
Napfény, romantika, szerelem:   3 nap, 2 éjszaka, 2 fő részére 38. 500. -Ft-ért a Tisza Hotelben Szegeden (30 % kedvezménnyel! )
Nemcsak szerelmeseknek! Csomagajánlatunk ideális születésnapi vagy karácsonyi ajándék is lehet! A megfelelő ajándék beszerzése igazi kihívásnak számít, de ne keressen tovább, mert nálunk megtalálta az ajándékot, mellyel egyedi élményt ajándékozhat Szeretteinek!
Édes kettes csomag tartalma:
3 nap, 2 éjszaka, 2 személy részére
két ágyas Classic szobában
bőséges svédasztalos reggeli a szálloda patinás Tükör termében
gyertyafényes vacsora a szálloda közvetlen szomszédságában található Port Royal Étteremben (2 fő részére, 1 alkalommal)
1 napos kombinált belépő az Anna Gyógy-, és Wellness fürdőbe (2 fő részére, 1 alkalommal)
Ingyenes wifi használat
A csomag eredeti ára: 55. 000. -Ft, melyet most 38. 500. -Ft-ért elvihet!
Néhány romantikus nap eltöltésére valóban az egyik legalkalmasabb hely a Tisza Hotel, hiszen Szeged és a régió legpatinásabb szállodája. A nosztalgikus, század eleji hangulatot idéző környezet és belső tér épp olyan, mintha egy romantikus film pompás díszlete lenne, ennél megfelelőbb környezet kevés van egy édes kettesben eltöltött pihenéshez.
Érkezéskor welcome drink bekészítés várja vendégeinket a szobában, amely lehet egy üveg pezsgő vagy egy üveg bor. Ajánlatunk tartalmaz egy gyertyafényes vacsorát is a szálló szomszédságában található Port Royal Étteremben. És hogy a kikapcsolódás és a feltöltődés teljes legyen, egy alkalomra szóló egész napos kombinált belépőt is tartalmaz az Anna Gyógy-, és Wellness fürdőbe, amelynek wellness- és termálfürdő részlegén medencék, szauna, gőzkabin, infrakabin, aromakabin és élményzuhany várja a vendégeket.
Tegyen egy sétát a szegedi belváros patinás utcáin is, csodálja meg a szecessziós Reök-palotát, a szegedi Dómot és a Zsinagógát, vagy tegyen egy kirándulást a szegedi Vadasparkba.
Ajándékozza meg magát és kedves párját három romantikus nappal Szegeden!
Fontos tudnivalók:
A voucher 2012. március 31-ig használható fel a szabad helyek függvényében.  
Licitáljon, és utalást követően a megnyert csomagajánlatot névre szóló ajándékutalvány formájában juttatjuk el Önhöz postai úton!
Több aukcióra is lehet licitálni, így a tartózkodás meghosszabbítható, és azonos időpontban több utalvány is felhasználható több szoba lefoglalásához. Az Idegenforgalmi Adó külön fizetendő (410., -Ft/fő/éj).


Jelenlegi ára: 38 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-14 13:31
. Tisza Hotel, Szeged 3 nap/2éj -30% kedvezmény - Jelenlegi ára: 38 500 Ft