2011. november 28., hétfő

Forever Kids Multivitamin - FLP eredeti, bontatlan - Jelenlegi ára: 2 790 Ft


Multivitamin Kids
Adjuk meg gyermekünknek a szükséges tápanyagokat minden nap a Forever Kids rágótablettával. Ezek a mókás és ízletes multivitaminok mind a felnőttek, mind a növekedésben lévő két év feletti gyermekek számára biztosítják a létfontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat és fitonutrienseket, melyeket sokszor nélkülöznek.
A fitonutriensek olyan kedvező hatású növényi eredetű tápanyagok, melyeket a zöldségekben és gyümölcsökben találunk meg. Az új feldolgozási eljárások lehetővé teszik, hogy emulgeáljuk, dehidratáljuk és gyors szárítási technikával dolgozzuk fel a friss zöldségeket és gyümölcsöket - hogy megvédjük az értékes fitonutrienseket, vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket, melyekre szervezetünknek szüksége van. Az eredmény egy olyan multivitamin, amely ízletes, mókás és kiváló eleme a Forever Living táplálékkiegészítő arzenáljának.
Nem tartalmaz cukrot, aszpartámot, mesterséges színezéket és tartósítószereket. A fitonutriens alap olyan növényekből származik, mint a sárgarépa, brokkoli, spenót, káposzta, alma, áfonya, paradicsom és citrusfélék. Ön és gyermekei szeretni fogják a természetes narancs- és szőlőízt, Ön pedig értékelni fogja az egészséges nyugalmat!
A doboz tartalma: 120 tabletta
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Felnőtteknek és négy év feletti gyermekeknek napi négy tabletta. Kettő és négy év közötti gyermekeknek napi két tabletta, szülői felügyelet mellett.
Amennyiben más FLP-s termékre is szükséged lenne, kérlek Írj, segÍtek !
Termékeim mind eredetiek és bontatlanok!! Hosszú szavatossági idővel! Minden termékem van, akár több darab is, tehát azonnal tudom postázni, nem kell rá várni!!!
A termék leütése után vedd fel velem a kapcsolatot!
Otp bankos vagyok!
Postázás: hétköznap 12 óráig megérkezett utalást még aznap postázom, a később érkezett utalást másnap! Kérlek ezt vedd figyelembe!



Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 09:59
. Forever Kids Multivitamin - FLP eredeti, bontatlan - Jelenlegi ára: 2 790 Ft